Nyitva tartás Pub & Bowling, Sportcentrum 06.22-től Pub: Hétfő-Vasárnap 12-22-ig Sportcentrum: Hétfő-Péntek 7-22-ig, Szombat 8-20-ig Vasárnap 8-21-ig

Kedves Vendégeink!

Jövő héttől, vagyis június 22-től nyitvatartásunk újra a régi:

Sportcentrum: Hétköznap: 7-22-ig, Szombaton: 8-20-ig, Vasárnap: 8-21-ig

Pub: Hétfőtől-Vasárnapig: 12-22-ig, Bowling: Hétfőtől-Vasárnapig: 14-22-ig

A csoportos órákra egyelőre még bejelentkezéssel lehet jönni, érdeklődjetek a recepción. A március 16. után lejárt bérleteket természetesen meghosszabbítjuk, június 1-től minden bérlet aktiválódik!

A teljes épület ipari uv-c fertőtlenítésen esett át, megkérünk Mindenkit, hogy a higiéniai szabályok szigorú betartása mellett használja a termeket!
- Fontos a sűrű és alapos kézmosás, érkezés után lehetőleg azonnal mossatok kezet és használjátok a recepción és a mosdókban kihelyezett kézfertőtlenítőt, illetve fertőtlenítő hatású kézmosót!
- Bármilyen megfázásos betegség tüneteit tapasztaljátok magatokon vagy környezetetekben, kérünk Titeket, hogy NE gyertek edzeni!
- Törölköző és váltó cipő használata KÖTELEZŐ, ezek hiányában a terem NEM látogatható!
- Edzőkesztyű használata javasolt.
- A gépek (kardió- és erősítő gépek) használata előtt és után, kérjük, hogy töröld át a gépet a kihelyezett fertőtlenítő spray-vel és papírtörlővel, az erősítőgépek és a szőnyegek letakarására pedig kérjük, hogy használd törölköződet!
- Mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe a sportcentrum szolgáltatásait!

Megértéseteket köszönjük! Továbbra is figyeljünk és vigyázzunk egymásra!

ABS csapata

Nincs hozzászólás.

Hozzászólok