Nyitva tartás Pub & Bowling, Sportcentrum 05.25-05.31-ig Pub: Hétfő ZÁRVA Kedd-Vasárnap 12-20-ig Sportcentrum: Hétfő-Péntek 8-20-ig, Szombat-Vasárnap 8-18-ig

Kedves Vendégeink!

Nyitva tartás 05.25-.05.31. között

Pub: Hétfő ZÁRVA, Kedd-Vasárnap 12-20-ig, Sportcentrum: Hétfő-Péntek 8-20-ig, Szombat-Vasárnap 8-18-ig

A csoportos órákra előre bejelentkezéssel lehet jönni, érdeklődjetek a recepción. A március 16. után lejárt bérleteket természetesen meghosszabbítjuk, június 1-től minden bérlet aktiválódik!
A teljes épület ipari uv-c fertőtlenítésen esett át, megkérünk Mindenkit, hogy a higiéniai szabályok szigorú betartása mellett használja a termeket!
- Fontos a sűrű és alapos kézmosás, érkezés után lehetőleg azonnal mossatok kezet és használjátok a recepción és a mosdókban kihelyezett kézfertőtlenítőt, illetve fertőtlenítő hatású kézmosót!
- Bármilyen megfázásos betegség tüneteit tapasztaljátok magatokon vagy környezetetekben, kérünk Titeket, hogy NE gyertek edzeni!
- Saját törölköző és váltó cipő használata KÖTELEZŐ, ezek hiányában a terem NEM látogatható!
- Edzőkesztyű használata javasolt.
- A gépek (kardió- és erősítő gépek) használata előtt és után, kérjük, hogy töröld át a gépet a kihelyezett fertőtlenítő spray-vel és papírtörlővel, az erősítőgépek és a szőnyegek letakarására pedig kérjük, hogy használd törölköződet!
- A szaunában egyszerre maximum 3 ember tartózkodjon kellő távolságban egymástól!
- Mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe a sportcentrum szolgáltatásait!

Megértéseteket köszönjük! Figyeljünk és vigyázzunk egymásra!

ABS csapata

Nincs hozzászólás.

Hozzászólok