Személyi edzők

Személyi edzők

 kép
Kniess Nicholas

 

Egyedül edzenél?

Szinte lehetetlen! Miért? Mert…

Unalmas, nem hatékony, nem veszed
komolyan, elmaradozol, nem fogsz
hatékonyan fejlődni…

Segítek, és megtervezzük közösen a személyre szabott edzéstervedet, tanácsokat adok az egészséges étrendedet összeállításához, így biztosan fejlődni fogsz.

Több éves testépítő tapasztalatommal, TF tanulmányokkal, vállalom a személyi edzésedet. Németül, angolul, magyarul.

Elérhetőség: +36 30 866 0712

 

 Domokos
Jobaházi Domokos

 

Sziasztok!

Jobaházi Domokos vagyok, közgazdász és sportfanatikus. TRX-el és funkcionális edzéssel négy éve foglalkozom, de már egészen fiatal koromban kiderült, hogy a sport, életem meghatározó részét fogja képezni. Volt versenysport (7 éves koromtól tenisz egészen egyetemig), vannak hobbik (futás, TRX, calisthenics, funkcionális edzés, tollas, úszás) és „szerelemek”, úgymint WINDSURF és SÍ.

Három évvel ezelőttig a „túloldalon” voltam; edzéseken tanítványként, a különböző funkcionális és TRX órákon pedig, mint vendég vettem részt. Természetesen kevésbé szervezett keretek között oktattam már teniszt, sít és windsurföt, melyeknél mindig nagy örömömre szolgált az addig megszerzett tudás és szemléletmód átadása.

Célom a minél változatosabb és hatékonyabb edzésmunka mellet a minőségi mozgás megtanítása. A hosszú évek alatt összegyűjtött edzéssel, táplálkozással és megfelelő regenerációval kapcsolatos tapasztalatokat pedig remekül tudom alkalmazni saját óráimon, és szakmai tanácsadások alkalmával egyaránt.

Óráimat komplexitás, dinamizmus, a gyakorlatok technikailag pontos végrehajtása jellemzi, ezen kívül rendkívül nagy hangsúlyt fektetek a bemelegítésre és nyújtásra is! Az általam kedvelt speciális terület a funkcionális edzés, ezt igyekszem ötvözni a már hagyományosnak mondható TRX edzéstípusokkal, és megfelelő edzettségi állapottól függően magas intenzitású intervallum tréningekkel.

Nem csak egy edzést tartok, fontos számomra, hogy a nálam sportolókat megtanítsam tudatosan edzeni, magasabb szinten teljesíteni (küzdeni), és felhívjam figyelmüket az edzőtermen kívüli „munka” fontosságára (MEGFELEŐ TÁPLÁLKOZÁS és PIHENÉS), mert a kitűzött célok elérése csak KOMPLEX szemléletmóddal lehetséges!

Ajánlott minden korosztály számára, minden szinten, azoknak, akik jobb erőnlétet és állóképességet szeretnének elérni.

Telefonszám: +36 20 351 4121

IMG_0206
Hadics Annamária

 

Egész életemet végigkísérte a mozgás, amit 4 évesen Berczik Sáránál kezdtem el 2 évet töltöttem a balettintézetben. Ezután a Jeszenszky - jazz balettet sajátítottam el, melyet végül az „örök szerelem” az aerobic és a fitness követett.

Szakirányú végzettségeim:
2000. Testnevelési Egyetem - Főiskolai szak, szerzett végzettségem:verseny aerobic-edző szakirány.
Dallos Anna: gyermek aerobic-és személyi edző.
Sport múlt: RSG, jazz-és klasszikus balett, aerobic, kondi.

Élő példája vagyok annak, hogy a hobbymból lett a hivatásom.
Óráim nem koreografáltak, könnyű követni őket.
Fő jellemzői a dinamizmus és a hatékonyság edzéstípustól függetlenül.
Követem és tanulom az új módszereket, amivel jobbá és erőssé tehetem a mindennapjaitokat testileg és lelkileg egyaránt.

A cél érdekében „bevetek mindent”: saját testsúly, gumiszalag, labda, súlyzó.

„Csupán egy dolognál kell erősebbnek lenned, a kifogásaidnál!”

Szeretettel várlak!

Telefonszám: +36 30 331 3687

Simon Melinda

 

Már 8 évesen elkezdtem triatlonozni, egészen 20 éves koromig aktívan edzettem.
Sok mindent megtanultam a 10-12 évnyi rendszeres sportolásnak köszönhetően:
kitartást, együttműködést, önállóságot.
Ezeknek pedig a hétköznapokban is sok hasznát veszem mind a mai napig.
Az életemet mindig nagyon meghatározta a sport, éppen ezért úgy éreztem, hogy ezzel szeretnék hivatásszerűen foglalkozni, és annak szentelem az életem, hogy átadjam az embereknek a mozgás örömét.

Nagyon szeretek új emberekkel megismerkedni, élvezni az élet minden pillanatát, állandóan vidám és mosolygós lány vagyok.
Ha szeretnéd, hogy az edzés ne nyűg legyen számodra, hanem egy olyan pontja a napodnak, amit már alig vársz, mert tudod, hogy nemcsak egy jót fogsz mozogni, hanem ráadásul mindezt nagyon jó hangulatban teszed majd, akkor várlak Téged sok szeretettel és egy nagy mosollyal.
Vigyázat, a jókedv ragad :)
Telefonszám: +36 30 412 40 77

17474831_1452066961478460_1042331966_n
Vágó Evelin

 

A rendszeres fizikai aktivitás már kisgyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek, szinte nincs olyan sport, amit ne próbáltam volna ki.

Tanulmányok:

2011 óta foglalkozom oktatással, nagyon szeretek sportolni, mert jótékony hatása a szervezet teljes egészére kihat.
2013-ban a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán rekreáció szervező és egészségfejlesztőként végeztem, majd 2015 júniusában a Testnevelési Egyetemen rekreáció irányítóként szereztem meg a diplomámat.

Tanulmányaim során főbb tantárgyaim között szerepelt az anatómia, az élettan, az edzéselmélet, a táplálkozásélettan, az egészségmagatartástan, a gimnasztika, a torna, a terápiás sportrekreáció, az egészségfejlesztés és a mentális rekreáció. Szakdolgozatomban és diplomadolgozatomban is, a terhes nők és szülés utáni nők életmódbeli változásait vizsgáltam.
Telefonszám: +36 30 335 90 56

Molnár Béla

 

Több, mint 20 éve dolgozom edzőként a fitness szakmában. A magyar testnevelési egyetemen szereztem képesítést, testépítő és erőemelő szakon. 2003 (a megnyitás éve óta) erősítem az ABS csapatát. Várok mindenkit, korra és nemre való tekintet nélkül, hogy együtt váltsuk valóra az elképzeléseiteket!
Telefonszám: +36 20 961 35 21

Bacsó Krisztina

 

1998 óta tartok aerobic órákat. Végzettségemet a Testnevelési Főiskolán szereztem, aerobic edzői és fitness-testépítő szakon. Óráimon külön testrészeket dolgoztatok meg, segédeszközként steppadot, súlyzót, labdát, szalagot használok.

Egyszerű, dinamikus, jól követhető az óra, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom!

2008 óta vagyok személyi edző, hobbim a munkám, célom, hogy megszerettethessem a sport, a mozgás örömét, valamint az egészséges életmódot másokkal is. Számos elméleti és gyakorlati tapasztalattal várok szeretettel minden kedves vendéget, aki fogyni, izmosodni, szálkásodni vagy épp állóképességet növelni szeretne.
Telefonszám: +36 20 915 90 08