Személyi edzők

Személyi edzők

kép
Radácsi Emese

Gyerekkorom óta nagyon fontos szerepet játszott az életemben a sport és a mozgás. 2009-ben elvégeztem a TFTI aerobik sportoktatói képzést. Folyamatosan képzem magam, hogy edzéseimet, minél színesebbé es változatosabbá tegyem.

Határozott célom, hogy edzőként megszerettessem a vendégeimmel a mozgás örömét. Segítséget szeretnék nyújtani Neked az aktív alakformálásban, fogyasztói tréningeken, erősítő edzésekben.

Fontos számomra a megelőzés, ezért próbálok vendégeimnek személyre szabott edzésprogramot összeállítani. Az edzések során óráimon funkcionális eszközöket is használok pl: TRX, TRX Riptainer, Bosu, Gymstick, Kettlebel.

Vendégeim adottságait figyelembe véve igyekszem, minél változatosabb, színesebb edzéseket tartani, igy soha sincs két egyforma edzés.

 

A jó eredményekért meg kell dolgozni, csak igy lehet fejlődést elérni.  Személyi edzőkent folyamatosan foglak motiválni.

 

Várlak szeretettel, változtass az életformádon! 😉

Mobil: 06-20 568-8220

Simon Melinda

Már 8 évesen elkezdtem triatlonozni, egészen 20 éves koromig aktívan edzettem.
Sok mindent megtanultam a 10-12 évnyi rendszeres sportolásnak köszönhetően:
kitartást, együttműködést, önállóságot.
Ezeknek pedig a hétköznapokban is sok hasznát veszem mind a mai napig.
Az életemet mindig nagyon meghatározta a sport, éppen ezért úgy éreztem, hogy ezzel szeretnék hivatásszerűen foglalkozni, és annak szentelem az életem, hogy átadjam az embereknek a mozgás örömét.

Nagyon szeretek új emberekkel megismerkedni, élvezni az élet minden pillanatát, állandóan vidám és mosolygós lány vagyok.
Ha szeretnéd, hogy az edzés ne nyűg legyen számodra, hanem egy olyan pontja a napodnak, amit már alig vársz, mert tudod, hogy nemcsak egy jót fogsz mozogni, hanem ráadásul mindezt nagyon jó hangulatban teszed majd, akkor várlak Téged sok szeretettel és egy nagy mosollyal.
Vigyázat, a jókedv ragad :)
Telefonszám: +36 30 412 40 77

Vágó Evelin
Vágó Evelin

A rendszeres fizikai aktivitás már kisgyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek, szinte nincs olyan sport, amit ne próbáltam volna ki.

Tanulmányok:

2011 óta foglalkozom oktatással, nagyon szeretek sportolni, mert jótékony hatása a szervezet teljes egészére kihat.
2013-ban a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán rekreáció szervező és egészségfejlesztőként végeztem, majd 2015 júniusában a Testnevelési Egyetemen rekreáció irányítóként szereztem meg a diplomámat.

Tanulmányaim során főbb tantárgyaim között szerepelt az anatómia, az élettan, az edzéselmélet, a táplálkozásélettan, az egészségmagatartástan, a gimnasztika, a torna, a terápiás sportrekreáció, az egészségfejlesztés és a mentális rekreáció. Szakdolgozatomban és diplomadolgozatomban is, a terhes nők és szülés utáni nők életmódbeli változásait vizsgáltam.
Telefonszám: +36 30 335 90 56

Molnár Béla

Több, mint 20 éve dolgozom edzőként a fitness szakmában. A magyar testnevelési egyetemen szereztem képesítést, testépítő és erőemelő szakon. 2003 (a megnyitás éve óta) erősítem az ABS csapatát. Várok mindenkit, korra és nemre való tekintet nélkül, hogy együtt váltsuk valóra az elképzeléseiteket!
Telefonszám: +36 20 961 35 21

Bacsó Krisztina

1998 óta tartok aerobic órákat. Végzettségemet a Testnevelési Főiskolán szereztem, aerobic edzői és fitness-testépítő szakon. Óráimon külön testrészeket dolgoztatok meg, segédeszközként steppadot, súlyzót, labdát, szalagot használok.

Egyszerű, dinamikus, jól követhető az óra, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom!

2008 óta vagyok személyi edző, hobbim a munkám, célom, hogy megszerettethessem a sport, a mozgás örömét, valamint az egészséges életmódot másokkal is. Számos elméleti és gyakorlati tapasztalattal várok szeretettel minden kedves vendéget, aki fogyni, izmosodni, szálkásodni vagy épp állóképességet növelni szeretne.
Telefonszám: +36 20 915 90 08

Hirka Edina

4 éves korom óta ritmikus sport gimnasztikáztam, 10 éven keresztül versenyeztem ebben a sportágban. 18 éves koromban váltottam a fitneszre, ahol versenyeim során kiváló eredményeket értem el; 7-szer nyertem országos-, 2-szer nemzetközi bajnokságot, világbajnokságon 5. helyezést értem el. Annyira megszerettem ezt a sportot, hogy elhatároztam: edző leszek! Elvégeztem a Testnevelési Egyetemen a Testépítés és Fitnesz szakot, valamint a Ritmikus Sport Gimnasztika edzőit is.

Ritmikus sportgimnasztikát oktatok gyerekeknek, versenyzőket nevelek már 9 éve! 2003 óta dolgozom fitnesz teremben, és dolgozom személyi edzőként. Ha szeretnél szakszerűen összeállított edzésterv alapján edzeni, vagy csak alulmotiváltnak érzed magad, bármilyen kérdésed lenne, fordulj hozzám bizalommal. Versenyzőként megtanulhattam, hogy bár rögös az út a sikerig, az eredmény mindenért kárpótol!
Telefonszám: +36 70 317 03 25